Pagina printen

Laatste nieuws

  • Planten in februari

    Afhankelijk van de weersinvloeden kunnen we in februari prima in de tuin aan de slag. We kunnen ook…

  • Snoeien in februari

    Dunningsnoei
    Op vorstvrije dagen kunnen bij heesters (niet bij voorjaarsbloeiers) enkele oude takken bij de basis…

Scheerhoorn op Facebook

Volg ons nu op Facebook. Like onze Facebook pagina en praat met ons mee!

Over ons

Scheerhoorn Hoveniers te Leek

In Leek is het hoveniersbedrijf Scheerhoorn Hoveniers en Klussenbedrijf gevestigd die zich bezig houdt met alle facetten van de tuin, en klussen in en om het huis, bij particulieren en kleine bedrijven.

Bekijk de video

IMG_1315 klein logo

Het bedrijf is in 1994 opgericht. Op 1 januari 2007 is het bedrijf overgenomen door huidige eigenaar Peter Scheerhoorn, die toen al 5 jaar werkzaam was bij het bedrijf. Peter heeft maar 1 doel voor wat betreft de tuin en dat is het ontzorgen van de klant. Of het nu gaat om aanleg of onderhoud, alles wordt vakkundig door Peter en zijn medewerkers georganiseerd.

Daar vakmanschap hoog in ons vaandel staat is er altijd 1 van onze medewerkers vakbekwaam hovenier op een project  en 1 medewerker is hovenier in opleiding.

Peter heeft een afgeronde hoveniersopleiding, en Onno is allround klussenman  bij het bedrijf. Verder zijn er indien noodzakelijk extra handjes van collega hoveniers of uitzendkrachten.

Wij zijn tevens een gecertificeerd SBB opleidingsbedrijf die  leerlingen van het AOC de gelegenheid geeft het vak door middel van stage te leren.