Tuinaanleg Groningen

Woont u in Groningen en wilt u een professionele tuinaanleg, of misschien alleen iets ontwerpen in uw tuin, wat tuinonderhoud, of zelfs de aanleg van een nieuwe tuin? Dan bent u aan het juiste adres bij Scheerhoorn Hoveniers. Uw specialist voor tuinaanleg in Groningen legt volledig nieuwe tuinen aan naar wens van de klant, bijvoorbeeld met vijvers, terrassen, paden en bomen, strakke gazons en nog veel meer. Dit verzorgen wij in alle stijlen: van modern tot klassiek en van groot tot klein.

Voor het aanleggen van uw droomtuin bieden wij u tal van mogelijkheden. Zo hebben wij de mogelijkheid een 2D- of 3D-ontwerp voor u te maken en van daaruit uw wensen te realiseren. Wij kunnen de volledige tuinaanleg in Groningen verzorgen, maar bieden daarnaast ook de mogelijkheid dat u zelf een aantal werkzaamheden in eigen beheer uitvoert, eventueel onder onze deskundige begeleiding. Aan de hand van het ontwerp en de begroting kunt u dan samen met ons bepalen wie er wat zal gaan uitvoeren bij de tuinaanleg in Groningen.

Wij laten alle klussen door onze eigen mensen uitvoeren

Voor de tuinaanleg in Groningen hebben wij vakbekwame hoveniers met jarenlange ervaring in dienst, die allen beschikken over een hoveniersopleiding en aanvullende cursussen. Hierdoor is het kennisniveau van onze mensen altijd up-to-date en zijn ze op de hoogte van de laatste tuintrends, die ze op een vakkundige wijze ten uitvoer kunnen brengen.

Een groot voordeel van Scheerhoorn ten opzichte van vele andere hoveniersbedrijven is dat wij vrijwel alle werkzaamheden door onze eigen mensen kunnen laten uitvoeren. Voor bepaalde klussen hoeft er dus geen (onder)aannemer, metselaar of timmerman te worden ingeschakeld. U bent dus volledig gewaarborgd van een tuin aangelegd door Scheerhoorn Hoveniers, en hebt daarbij één vaste persoon als aanspreekpunt. U weet dus altijd waar u aan toe bent en komt zodoende nooit voor verrassingen te staan.

Wie zijn Scheerhoorn Hoveniers?

Het hoveniersbedrijf is in 1994 opgericht. In 2007 werd het bedrijf overgenomen door Peter Scheerhoorn, die er toen al vijf jaar werkzaam was. Scheerhoorn is gevestigd op industrieterrein Leeksterveld aan de A7, van waaruit wij de drie noordelijke provincies bedienen op het gebied van de diverse hoveniersklussen. Wij zijn gespecialiseerd in advisering, aanleg en onderhoud van tuinen, tuinberegening en grafonderhoud.

Tuinaanleg in Groningen is een vaak voorkomende activiteit voor ons. Wij staan in voor de kwaliteit van ons werk, van de eerste offerte tot de laatste hand. Ons goed opgeleide en ervaren personeel staat voor u klaar en bieden hoogstaande kwaliteit. Steeds meer particuliere en zakelijke klanten weten Scheerhoorn Hoveniers te vinden. In 2015 hebben wij Hoveniersbedrijf Leek overgenomen.

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging VHG.

Tuinaanleg Groningen Tuinaanleg Groningen Tuinaanleg Groningen